Gästbloggning igen

Oj, här var visst Annas tidsinställda inlägg mer aktiva än vad jag varit ;) Men det är nog okej...
Den här bloggen ska ju liksom handla om Annas liv och inte mitt så därför tänkte jag berätta om lite underbara ögonblick där våra liv flätats ihop (det där blev ganska poetiskt eller hur?! :D)
 
Haha t.ex för någon helg sedan då lilla jag uthärdade 6,5-7 (gånger 2) ensamma långa timmar i buss bara för att få träffa mina älsklingar Anna och Jessica. (Bevisar ju liksom hur bra vänner dem är) Men det vet ni nog redan men har Anna berättat för er om hur vi totalblåste Jessica?! ;D
 
 
 
 
Om ni någonsin lär känna mig och Anna (inte Anna enskilt och inte mig enskilt utan båda) så kommer ni nog märka att vi är en mästare på onda planer. Hihi och lilla söta "oskyldiga" och godhjärtade Jessica blev vårt offer. På kvällen innan jag dök upp så fick Jessica veta att jag inte fick fara + en massa bra ursäkter till varför inte.
 Vi förstörde liksom hennes fredag lite, hur som helst Anna ser till att inte Jessica skaffar sig en massa planer för helgen och försöker hålla masken.
 
 

Jag dök ju iallafall upp i Kiruna ca 5 min efter att Jessica fått reda på att jag faktiskt skulle komma och jag tror aldrig jag sett henne så arg och glad ;) Hon bara grät och skrek och skrattade och slogs och kramades och uttryckte hur onda vi var! ;) (Nog för att jag och Anna liksom grät också) Sedan hade vi en helt sjukt kul helg! :D
 
 
Det här blev en liten roman men ni fick ju snygga bilder på en snygg så ni borde förlåta mig! :)
 
Saknar dig gumsi <3











Kom ihåg mig?
Anna 17år, Kiruna/Umeå