förra helgen och veckan samanfattat

Glömt bort bloggen efter Karibien haft så mycket annat att tänka på. Nu är jag igång i alla fall! 
 
Förra veckan på fredag hade vi sprint med hopparna med deras tränare och det var riktigt kul. Älskar att köra reaktionssarter och de gjorde vi då och det fångades på bild en ganska intressant start position..
 
Sedan satte vi oss i bilen på fredag eftermiddag och åkte till Piteå och där var det Norrlandsmäterskap. Det gick riktigt bra det sluatde med ett silver i vikt och ett nytt personligt rekord. Sedan var det roligaste tävlingen på länge med många vänner som jag inte träffat på länge så det var riktigt kul att se alla igen. Sedan på lördags kvällen gick vi på coop jag, Frida och Anastasia och påvägen tillbaka till skolan vi bodde på så hittade vi ett hjärta för de var alla hjärtans dag och var tvungna att sprida lite kärlek med en hjärt selfie. Sedan senare på kvällen så frågade en kompis om vi ville komma och spela kort så jag och Frida gick dit och så hade de hittat en jacuzzi i deras hotell så de slutade med att vi badade och bara pratade de var riktigt trevligt. 
 
Sedan i ondags premiär kastade vi ute. Det var så underbart de går inte att beskriva känslan! Det var så himla kul, det nästan kröp i fingararna när jag hämtade släggorna för att jag inte kunde kasta just då. Total ren lycka kan man säga det var så himla kul! 
 
Idag lyxade jag och jessica till det men ren kött och ungstekt potatis, det var en saknad favorit. Har märkt att man var ganska bortkämd hemma med ren och älg kött. Nu har jag 1 bit kvar med renkött i frysen som jag ska spara på så länge jag kan tills suget blir förstort. Just nu gäller det bara att vila och njuta till 100 för det är fredag. Det var även extra pris på jordgubbar på ica så ska äta jorgubbar och kolla någon riktigt bra film. 
 
 Kom ihåg mig?
Anna 17år, Kiruna/Umeå