Bloggen justja

Kom på för någon vecka sedan att jag hade en blogg. Belv väldigt sugen på att börja blogga igen. Läser många kompisars bloggar och jag blir bara mer och inpirerad att börja blogga igen och mycket har hänt i mitt liv sedan sist. Jag har flyttat till Umeå och börjat på friidrottsgymnasiumet i Umeå. Jag har böjat här för att jag vill ge min passion till friidrott/slägga en chans att bli något mer än bara en hobby. Det har varit en stor förändring just för att jag var tvungen att flytta hemifrån mammas och pappas tygga hem till mitt egna liv. Om jag ska vara ärlig så är de ganska skönt även om jag saknar mamma och pappa som en galnig och Kiruna så trivs jag ganska bra med att vara mer självständig. 
 
Jag har även gjort mycker roligt under denna tid när jag har flyttat hit och jag tänkte visa några saker jag gjort. 
 
 
Vi var i Vemdalen och fjällvadrade i september och de var så underbart vi hade jättefint väder och super trevligt sällskap och de var en riktigt lyckad helg!
 
 
Sedan var jag hemma på höstlovet och träffade mina efterlägtade vänner och mamma och pappa också såklart. Det var jätte kul och de var rikigt kul att komma hem och lovet hade fått vara en aning längre. 
 
 
Skol-sm i Huddinge vart också en succé, dels för att de var så himla kul och de var förts alla som lärdekänna varandra. Tävlingarna gick väldigt bra för mig i alla fall. Hade endast tävlat 2 gånger i slägga denna sommar innan denna tävling och då hade inget stämt. Antingen var de fötter som inte hände med eller övertramp. Jag visste att jag hade utvecklats, men så mycket som de var verkligen visste jag inte. Kastade 37.32m. Det är ca 10m länge än vad jag kastade 2 månader innan på en tävling i Luleå. Detta gjorde att jag är på 12 plats på sverige topp listan i år i F17. Det var verkligen kul att jag äntligen fick ett reslulat på tävling som jag inte kom sist med. Kom 4:a på just den tävlingen, men de gör inget känner jag även om jag vart jätte sur för att de var 4:a och inte på pallen. Sedan så fick jag inse att det var första tävlingen när jag kännt att mitt relutat faktist var bra och jag fakist är bra på en gren så 4:e platsen gör inget. Har gått i froiidott i 10 år nu och aldrig varit super bra på något inget har som varit min grej. Jag tycker alla grenar nästan är roliga att tävla i, men jag var aldrig bra på något. Nu har jag hittat något som jag fakist känner att jag kan utvecklas i och jag tycker min nya tränare här i Umeå ska ha en stor ära i varför de gick så bra så snabbt. Sedan vet jag att de aldig kommer gå så bra som denna tävling när jag persar med 10m, men jag vet att de kommer gå bättre och bättre. Jag är så himla glad bara att jag fått denna möjlighet och nu ska jag göra det bästa av denna möjlighet. 
 
Har även fått så många nya underbara vänner och uppleverlser. Även alla på FIGet är så himla roliga och snälla. Inte en träning är sig lik och fortfarade lika roliga. Hur jobbigt de en är så blir man peppad alla det lilla extra. 
 
 
 
 
 
 











Kom ihåg mig?
Anna 17år, Kiruna/Umeå