JULLOV

Lyckan är oberkrivlig, efter 100 (inte rikitgt 100, men 5 i alla fall) prov och inlämningsuppgifter är jag äntligen fri för några veckor! Julen ska spenderas med stora tjocka släckten och massa mys bara, kan inte vänta de kliar i mina fingrar för att få baka och rulla köttbullar med min älskade mamma. Hur har denna sista tid i skolan för 2015 varit då? Jo de har varit aningen slitsamt, men ändå hur mysigt som hellst! 
Vi hade även julknytis på elevhemmet i onsdags och det var riktigt kul, mycket skratt och god mat. 


Vår tränare fyllde även år så jag, Mattias och Frida gjorde en pepparkakssläggbur vilket blev väldigt lyckat.
Detta fotot är från julbordet som Vendela har tagit. 

Vamos a la playa

 

Fredag kväll

Äntligen fredag kan man säga, det har varit en väldigt hektisk och skulle nästan vilja säga en jobbig vecka. Även om det har funnits massa bra saker med i blandningen så känns det som att det har varit riktigt jobbigt. Om man får säga så, varför då har de varit så? Jo först och främst så har jag gått och dragits med en alldeles för lång förkylning och andra krämpor. Sedan så när jag inte har mått så bra kan jag inte träna, vilket är de värsta som finns i princip och väldigt stressande. Vi har haft väääldigt mycket i skolan just denna vecka vilket gör att man har fullt fokus på det och resten av livet halkar lite efter. 

Dock så löste jag alla dessa problem idag genom att stor städa, det måste va den bästa terapin efter träning. Har skrubbat varenda hörn av min lägehet, fixat och skrubbat lite mer. Så skönt! Det går inte att beskriva tillfredsställelsen av att ha ett helt kliniskt rent hem. 


Måste även dela med mig av min besatthet av detta städmedel. Den funkar till allt, allt! 

Grand Canaria

Som sagt så har jag nu njutit mig igenom en hel vecka på Grand Canaria och jag kan stolt (inte så stolt) meddela att jag inte fotat så mycket som jag borde. För jag har bara tagit det lugnt och skippat alla måsten, det var helt fantastiskt. Som ett ansiktslyft fast i hjärnan så nu är jag fräsch igen och redo (inte så redo) på att ta mig an jul och allt vad det innebär! 

Vi bodde på ett hotell på Grand Canaria i Las Meloneras precis brevid standpromenaden och havet, vilket var helt fenomenalt. Vi spenderade de mesta av dagarna genom att bada i solljuset och bara chilla. Det blev lite standsolning på förmiddagen, sedan spenderade vi ofta eftermiddagen genom att vara i så kallade "hagen" som vi tyckte så mycket om (alltså hotellområdet) de var vädligt bekvämt och tryggt där. All inklusive är en riktigt bra uppfinning kan jag säga, man har som allt och man behöver aldrig tänka efter. 
En dag så var hagen inte lika lockande så vi åkte till Puerto Mogan som låg en varm busstur bort, men rätt så charmig ändå. Väl i Puerto Mogan så åt vi lunch och kollade runt sedan för att konstatera att hagen än en gång var mycket bra. Här kommer lite bilder från min mobil som jag tagit då jag har minnts att fota, senare kommer det bilder från min kamera när jag har fått tid att lägga över bilderna på datorn.


Även den obligatoriska solnings selfien bjuder jag på: 
Anna 17år, Kiruna/Umeå