Packad och klar

Ja, dagen jag väntat på allt för länge är här. Imorgon bär det av till sol och värme med mycket trevligt sällskap! Kan inte beskriva min lycka och även lättnad att få ladda om batterierna på riktigt nu. För övrigt har jag spenderat min helg i stugan med mina älskade föräldrar och syskon! Fick även upp en jul stjärna i mitt rum, vilket höjde advents känslorna från 50 % till 99% direkt. Nu är de bara tomten som saknas (om man får säga så i november) 


Som sagt nedräkningen har varit lång och nu är det nära ☀️

Snö

Ja den efterlängtade snön kom tillslut, men den kom även med ett bakslag. Slask och is vilket inte är lika uppskattat kan man säga. Ihelgen föjde jag med Kicki och Svenne till deras stuga och bara myste på hela helgen. Det var verkligen väbehövligt kan man säga!
Idag är det onsdag och jag har precis kastat klart för idag. Skolan börjar om ett tag och smarta jag hade glömt datorn och matte boken hemma så jag fick snällt cykla hem och hämta den. Det gör mig faktist inte så mycket för de är ganska mysigt att cykla till skolan faktist, lyssnar ofta på en podd tex. Pt-fias eller måndags pepp. De kan jag rekomendera, helt undebart att få lite kvalitetstid med sig själv och med hjälp av någon annan. 
Jul inspration

 

Lördag städning

Ja som ni ser i rubriken så har jag lite att göra idag. Att städa på helgen måste va de bästa som finns! Under veckan så är i alla fall jag så trött i både kropp och knopp så det blir ingen städning. Då måste jag ta igen det under helgen och det är så skönt när de blir rent och fint. 
Vad har hänt under denna vecka då? Jo vi hade en ledig dag på tisdag och då passade vi (jag och Frida) på att gå på spa. De var min premiär spaning och jag kan säga er att de va helt fantastiskt! Bara att få känna att vi har inga tider att passa utan det är här och nu, vi kan bara chilla och bada hur länge vi vill. Det var riktigt avslappnade och välbehövligt då det har varit ganska mycket i skolan sista tiden. 
Spikade även mitt första prov i hela mitt liv och det var ett naturkunskaps prov till och med. Det går inte att beskriva lyckan att inse att de faktiskt lönar sig nångång att kämpa på med plugg. 
På torsdag var det inflyttningsfika hos mig med några kastare det va jätte kul. 
Idag så har jag för övrigt bara tränat och även kastat ute för sista gången i år (hoppas jag, snön är efterlängtad!!)


Flytt och farsdag

Ja! Jag har flyttat och de känns rikigt bra för en gångs skull. Det är fortfarande ett stort kaos här, men de går sakta, men säkert frammåt. I alla fall så har jag fått ihop en soffhörna och köket resten får jag göra iordning under veckan. 
Igår var det farsdag som alla vet och den stora frågan är ju alltid vad ska man göra för sin älskade fader detta år? I år kom min syster på en jätte bra ideé som alla kan njuta av, flaggstångs belysning. Det blev så himla fint när vi hade trasslat färdigt alla dessa snören med lampor och de va lättare sagt än gjort att reda ut dem. 
Ha en bra måndag ⭐️

Bananbröd

Idag tog jag tag i en ide jag haft länge, att baka bananbröd. Det är inte så svårt egentligen, men att ta sig tiden att gå och handla ägg till smeten var svårast. Nu är de i alla fall bakat och smakat! Kan meddela att de smakade helt underbart och rekomenderas starkt. För överigt idag så slutade vi 13 idag och jag kan inte träna på grund av en allt för långdragen förkylning så jag passade på att spendera några timmar med en saknad syster. Tog även en super mysig promenad med Asta då hennes mamma var på vift för en halv timme. Det var rikitgt härligt då de var super bra väder! 

Sängläge direkt

Att komma hem till Kiruna är helt underbart på alla sätt, men att komma tillbaka till Umeå efter ett skönt lov är nästan bättre. Det är bara något som gör att Umeå blir mer och mer hem. Nästan samma hemkänsla om Kiruna faktist om jag vågar säga så. 
Efter en helg med mycket kompis mys och aktiviteter, men även en tidig morgon idag då flyget gick 6.05 från Kiruna till Umeå så ska jag nu ta min snoriga näsa och lägga mig i sängen ett tag tills skolan börjar. 

Några bilder från veckan hemma och vårat tappra försök på en haloween utklädnad: Anna 17år, Kiruna/Umeå