Ny design, nya möjligheter?

Den rosa flickbloggen har översått till en vit och väldigt kvinnligblogg eller? Jag kände att de var dax att renovera lite och göra något nytt som speglar hur jag är som person nu och inte hur jag var 3 år sedan. Även om jag älskade den gamla desigen med hela mitt hjärta, så var det dax för lite nytt och fräscht!
 
På tal om fräscht så har jag tillbringat min helg i stugan och det var helt underbart att bara inte göra något, ta dagen som den kom. Det blev lite bröd och bullbak som är min och mammas specialitet. Mamma stog för brödbaket och jag gjortde såklart bullar. Notera öven snön i bakrurunden på bilderna. 
 

När de inte går som man tänkt sig

Igår kom jag äntligen hem till ett snötäckt Kiruna. De var flyförseniningar på arlanda som gjorde att planet från Umeå blev 50 minuter försenat. Det ledde till att vi missade flyget från arlanda till Kiruna. Jag och Ellen fick en hotellnatt på arlanda och en underbar hotellfrukost! 
Dagens utsikt:Vardagslyxa

Vardagslyxa måste va de bästa som finns! Att kolla ett avsnitt av din favorit serie mitt i plugget till att bara lägga ned 5 minuter exrta på att ta det lugnt är värt så mycket. 

Idag vardagslyxar jag med matte plugg hos Frida. Det gör veckan så mycket bättre! 


Älskade höst


Hösten med allt som det innebär är så himla mysigt. Hemma hos mig är de många tänka ljus, varma filtar och en massa goda koppar te! 
Anna 17år, Kiruna/Umeå