Tänker nog fortsätta......

Ska fortsätta att blogga :)

Gårdagen i bilder :
Bästa Ellen <3


Tihi:)


Fint?!?

Ellen, ellen, söööta ellen .... <33

:) <3<3

 


Nu ska man mysa lite i stugan i helg :)

KOmmer inte blogga något unde den haä helgen men,men ... / Kram Annna

Tänk till"/

Alltså nu har jag bloggat i snar en månad och det börjar bli kite segt när nästan ingen läser det känns somom jag bara skriver för att skriva "/ jag gillar inte det. Alltså ingen kommer säckert läsa detta men, men, jag vet inte kanske ska sluta. För att varige dag tängker man att jag ska göra ett lite mer "roligt" inlägg men jag vet ju inte vad NI tycker är roligt? På en blogg att läsa?? Är det om mitt live ellerom min dröm?? vad Säg gärna på kommentarer :).
Nåja!?!

Dagen: Jag vaknade åt frukost i vanlig tackt Ronja ringde. Vi stack till gruvtrollets lekland hade skit kul, Vi åkte till mig. Spelade wii och sen sa mamma att hon var tvungen att åka hem.

Jaa lite bilder som vanligt:)


Här är en bild på några Islands hästar. Det är ju hästar och friidrott jag lever för:)

Jul:)

NU kommer man från Norige och är så där lagom trött :) En jätte rolig jul har varit jag fick 21 julklappar i år det var bar:) Just nu har jag inte tid att göra så långt innlgg men men Nu ska man äta sen ska man mysa med familjen. Imorgon ska man med bästa Ronja till stalleet och sköta Sessan :) Nää nu kan jag inte sitta framför datan :)

Lite bilder som vanligt:)


PÅ LKABS SOMMAR SKOLA VI GJORDE EGER PELLETS :)Så här var hela stranden vi tårne träsk/silverfallet. Häftigt alltså :)

Kram Anna! nästa gång bloggar jag mer :)

Hoff!

Altså är det någon ide atr blogga när bara 2 läser?

Iaf hinner inte blogga så mycket nu när det är jul tider man här kommer lite från veckan:

Måndag: Hade träning vi hade löpning på schemat och häck ingen är riktigt mina grenarmen det går:) Stig tog fram dom höga häckaran och då blir man rädd för dom dom är ju upp till midja på mig + ett steg högre än tävlings häckarna"/ Första undveck (stvning?!) jag dom sen hoppade jag och sista häcken bytte jag ben så det var inte så lyckatt:)

Tisdag: Städade och julpyntade i går det blev bra resultat men det ra inte så kul men vem vill igentligen storstäda dan innan jullovet?! :)

Idag har vi haft en enkel dag i skolan har kollat film hela dan :) på nån gremling ( tror att den hette så) Iaf den hanlade om att ett "troll" eller vad man kan kalla det, som tog julen från alla jag fattade inte ricktigt bad den hanlade om, för att jag bablade messt med Linnéa och Lisa:) Sen åt vi lunch och fick gå hem.

Nu packar man för fullt för att vi till Tromsö och fira jul:)


Det var en himla massa snö när vi kom till stugan det var en halv meter på altanen:)


Fina jag ;)


Dom hadde inte plogat heller:( Så man fick skotta mycke :)


Hoff bra 2 dagar till jul:)Jag lägger upp många bilder för att JAG tycker att det är roligare att lästa en blogg med mycke bilder:)Får se om jag bloggar något under nästa vecka iallafall kommer det lite mindra inlägg! Kram Anna!!  

4 advent snart! :)

Herregud vad tiden har gått fort, snsrt har man jobbat sig igenom hela hösstterminen:) Jullov får man ju först 22/12 men no orkar man några dagara till. Hade sista torsdags träningen i går fy vad kul!!! Vi började med tomte spring sen kinesiska muren sen fikade vi och skrattade som jag vte inte vad :)  sen köde vi irläns julafoton ni vet när man snurrar 10 varva och sen springer tillbaka. Jag var tvungen att springa 2 ggr för att vi var en mindre :) , men det var kul. I skolan i dagra har jag BARA jobbar matte det är sååå tråkigt men det måste göras "/ Nåja nu ska man till stugan och mysa i helg och hoppas att man inte snöar in(läs:attdet inte är så kallt att man inte kan vara ute). Dom hade lovat -35-40 grader så man måste nog ta med dun jackan så man inte fryser:)

Har ju inte laddat upp några vinter bilder än så här kommer några:
Fina Kiruna:)
Läntar till Jul!!!

Ha det bra! Kram Anna!:)

Lessen:'(

Har inte bloggat har inte orkat det har varit ullt upp hela tiden är det inte träning så är det stall. Jag har varit i Luleå i helg hoss min syrra det var ju kul:) Jag köpte en ny klänng den är skit fin ska ha den på julafton. Köpt en jul klapp till mamma och pappa har svårt att inte prata om den ;) Ska försköka komma p¨å ett bar rimm men det går inte så bara "/ Lite tips kanske skulle vara bra:) Eller så kan man ju skriva en gåta så kan man gissa :) Ja det ska jag göra. Har varit  sjuk också i onsdas och trosdag :/ det var inte kul men ändå har jag inte bloggat Jag borde skämmas:)

Lite bilder:


En ur gamma bild på mig :)

Fiina Kiruna :) <3

Skriver snart igen! Kram ! Anna

Sjuk"/

Nu sitter man här och tråkar! Har inte gjort särskillt mycket idag, har feber"/ Och nu kall svettas man... Ska till Luleå i helg hoppas att man blir frisk!

Hoppas att man hinner på stan och shoppa lite julklappar:) 

Lite bilder på solstrålen:


Hon är så sööt<3


Verkar ha kul! :) <3


sjukt sööt asså<3 :)

Skriver snart igen! Kram//A 

Ett kort inlägg:)

Nu kommer man från stallet ochh ska kolla på tv....

Varit i skolan som vanligt hade eleverådsmöta idag"/ det var SKIT tråkigt!!!! Det handlar bara om högstadiet.
Har kännt mig kraslig i fera veckor men det har inte försvunnit idag har jag nästan inte kunna prata"/ 

Nää nu ska jag kolla på tv med mamma och pappa...

 
Här är en bild på världens bästavän!!! <3<3

Skriver snart igen :) Kram//A

Hejsan alla läsare! :)

Nu kommer man från träningen! Sämsta hitils!!! Jag hoppade inte över 1.10 i höjd jag är skit sur jag vill över 1.15 men jag är ju rädd för ribban så jag vet inte men iaf på morgonen när vi gick in i klass rummet vr det första man sa: "Brr  kallt!" Det var  +11 grader "/ Dom hade tydligen stängtav värmen under helgen eller något sÅnt. Högstadiet fick gå hem det var lycksigt för dom och 5:orna fick också gå hem det var ännu fubbigare, medans vi satt i klassrummet och huttrade med jackor och allt men vi frös ändå :/+ att vi alltid har haft det kallaste eller varmaste klassrum det kan aldrig vara lagom. Idag jobbadevi med rörelse och konstrucktion:D vi ska bygga bilar  och sen göra en ritning. Sen skulle man bygga efeter en ritning. Men nu ska man gå och mysa med familjen :)Skriver snart igen! Kram! :)//A

Hej hej!

Nu är det söndag! :/
Helgen har man varit i stugan med Louise och Linn. Nu håller man på att baka bröd med mamma:) vi ska baka russin bröd.Läs: jag har ju webblogg.se inte blogg.se :)


Skriver snart igen...

Helg! :)


Här är en bild på mig och en häst som heter "Fabbe".


Idag har man varit i skolan. Vi hade solidaritets dag i går på skolan så man kom först hem kl. 20.30 :/ och sommande gjorde jag kl. 23.00. :/ men nu ska man blicka fram i livet. I dag var det pytt i panna i skolan. Det var inte så gott men det gick att äta. sen hade vi ett litet 20 minuts pass. Men Johhanna det är 6bs lärare för att våran lärare är sjuk. Sen hade vi gympa, men jag kunndeinte vara med för att jag hade glömmt mina gympa kläder i stersen på morgnen. Sen nu har man städat och sånt hemma.

Skriver snart i gen! Kram! 

Välkommen till min nya blogg!

Anna 17år, Kiruna/Umeå